Vlaamse regering keurt vrijstelling vergunningsplicht voor aanbrengen isolatie goed


Welkom bij Sensimmo's nieuwsupdate waar we jullie graag op de hoogte brengen van relevante ontwikkelingen binnen de vastgoedsector.

Dynamische veranderingen in bouwvoorschriften

Heb je het laatste nieuws al gehoord? De Vlaamse regering keurt vrijstelling vergunningsplicht voor aanbrengen isolatie goed, wat een fundamentele verschuiving betekent in hoe we nu kunnen omgaan met energiebesparende maatregelen. Maar wat betekent dit nu precies voor jou?

Een kans voor duurzaamheid

Deze vrijstelling betekent dat eigenaars hun woning kunnen isoleren zonder door de complexe mallemolen van vergunningen te moeten. Makkelijker gezegd dan gedaan, zou je denken, maar het is nu werkelijkheid geworden! Kun je je voorstellen hoe dit het spel verandert?

Isolatie aanbrengen zonder de rode tape geeft iedereen de kans om een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, en laat ons eerlijk zijn, met de klimaatverandering die op de loer ligt, is dit urgenter dan ooit, niet waar?

Sensimmo ondersteunt duurzame ontwikkelingen

Bij Sensimmo juichen we deze stap van de Vlaamse regering van harte toe. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in alles wat wij doen. Wij geloven dat deze nieuwe regelgeving een stroomversnelling zal veroorzaken in het energiezuiniger maken van onroerend goed. En geloof ons, in de wereld van vastgoed is het een hele klus om bij te blijven met de laatste trends en regelgevingen!

Wat betekent dit voor jouw vastgoedtransacties?

Het belang van deze beslissing van de Vlaamse regering kan niet worden onderschat. Het aanbrengen van isolatie zonder vergunningsplicht maakt het up-to-date houden van je woning niet alleen eenvoudiger, maar ook waardevoller. Een goed geïsoleerd huis spreekt kopers aan en kan de waarde van je vastgoed verhogen.

Waarom zou je niet gebruikmaken van deze kans om je huis te verduurzamen en tegelijk de waarde te verhogen? En daar komt Sensimmo in beeld! Wij staan klaar om je bij te staan met advies, of het nu gaat over de verkoop van je geïsoleerde woning of over het realiseren van duurzame vastgoedprojecten.

Conclusie

De Vlaamse regering keurt vrijstelling vergunningsplicht voor aanbrengen isolatie goed en Sensimmo omarmt deze vooruitstrevende verandering met open armen. Voor de verkoop, verhuur, of investering in vastgoed, staat ons ervaren team altijd voor je klaar om de impact van deze nieuwe ontwikkeling op de vastgoedmarkt samen te verkennen.

 Sensimmo - Jouw partner in vastgoed

Meest Recente Posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Indien u vragen hebt (over uw eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contacteer ons